Blog

Vers van de pers

Als je de hele dag aan het experimenteren bent, dan ontdek je nog wel eens wat. En dat delen we natuurlijk graag met jou.

De balans herstellen: klantwens vs business impact

29/3/2021
Innovatie binnen bedrijven draait primair om de meetbare impact. Neem daarom het business element vanaf de start van een innovatieproject net zo serieus als de wensen van klanten.

Duchenne Data Platform en MakerLab slaan handen ineen

22/2/2021
Experiment designer Jip Warendorf houdt zich pro bono bezig met doorontwikkeling van het platform, bedoeld als informatietrefpunt voor de ziekte van Duchenne. Duchenne is een spierziekte,

[Interview] Sander Goudswaard: Makerlab’s oplossingen zijn getest op blijvend resultaat

4/2/2021
Sander Goudswaard is partner van MakerLab, onderdeel van MakerStreet. We spreken hem over innoveren, experimenteren en het vinden van geweldige oplossingen voor uiteenlopende klantvragen.

Hoe zorg je voor de juiste maker op het juiste moment?

28/9/2020
Wij hanteren tientallenn experimentvormen bij Makerlab. De verschillende stappen in het ontwikkelen en verbeteren van producten, diensten en processen vragen daarbij om verschillende soorten makers.

Corporate innovatie: de peuterjaren voorbij

10/7/2020
Vijf jaar lijkt nog niet zo lang. Maar mind you, wat toen innovatie was, is het nu niet meer. In enkele jaren heeft dit hot topic de ‘ach-wat-schattig' peuterjaren achter zich gelaten.

De impact van uitgedachte subtiliteit

30/9/2019
Eens in de zoveel tijd krijg je als ontwerper van digitale producten en diensten de kans om een vraagstuk op te lossen dat niet zozeer in het digitale verlengstuk ligt. Die kansen moet je grijpen.

Is het al tijd voor innovatie?

Contact opnemen

een pijl naar rechts