MakerLab innovatie netwerk

Innovatiekrachten moet je bundelen

Succesvol innoveren betekent samenwerken. MakerLab verbindt zich daarom actief aan partners die over innovatiekrachten bezitten, die we niet direct zelf in huis hebben.

Iedereen in het MakerLab Innovatie Netwerk heeft hetzelfde doel: innoveren om impact te maken. Bijvoorbeeld door een nieuwe technologie tot in de punten te beheersen en door te ontwikkelen. Of door innovators op te leiden om nog betere professionals te worden. Maar ook door simpelweg een prototype slimmer te maken of aantrekkelijker te positioneren, zodat de kans op een succesvolle volgende stap toeneemt.

Voor onze klanten betekent dit dat werken met MakerLab méér is dan gedreven innovators in huis halen. We openen de deur naar een groeiend innovatienetwerk, en helpen je om de juiste innovatiekrachten te vinden voor jouw innovatie vraagstuk.

DesignThinkers

Onze Partner in Design Thinking consultancy & training

Design-driven innovatiebureau DesignThinkers helpt organisaties bij het realiseren van hun innovatiestrategie, met een sterke focus op de mens.

Ze trainen, ontwikkelen en faciliteren teams en professionals met als doel hen klaar te stomen voor gedurfde innovatie en positieve verandering.

Startup Village

Van wetenschap naar business

Startup Village is een community van start-ups en netwerkpartners met een focus op AI en Quantum.

Het is een magische plek waar start-ups nieuwe technologieën toepassen om innovatie te bevorderen en ons leven te verbeteren.

AMS Institute

Oplossingen voor stedelijke uitdagingen

AMS Institute werkt aan het vinden van interdisciplinaire stedelijke oplossingen.

In nauwe samenwerking met zowel publieke als private partners en burgers valideren we onze onderzoeksresultaten in de praktijk, waarbij we de stad Amsterdam als living lab gebruiken.

Is het al tijd voor innovatie?

Sander Goudswaard

Partner MakerLab

+31 6 41 36 81 66

sander@makerlab.nl

Contact opnemen

Naam

E-mailadres

Bericht

Bedankt voor je bericht!

We zullen proberen zo snel mogelijk te reageren.

Er ging iets mis met het versturen van het formulier.