services

Snelheid creëren en richting geven aan product­ontwikkeling en innovatie

maak kennis
Het maak proces

Ons proces

Ideation

Ons ideation proces combineert 3 elementen: diep inzicht in gedrag en motivaties van mensen, dit geplaatst in de bewegende context waarin we leven en business modelling. Middels een creatief proces van ideation komen we samen tot nieuwe concepten.

Prototyping

Creativiteit, concept development en directe realisatie van een nieuw product of dienst haalt een idee uit het hoofd en direct in de realiteit van een gebruiker. Daar waar het moet zijn om de waarde ervan te kunnen bewijzen.

Validation

We passen verschillende methoden toe om gebruikersfeedback te krijgen en onze aannames te toetsen. Alleen gedrag accepteren we als bewijs.

We verbinden bedrijven met hun klanten, om snelheid te creëren, maar vooral om onderbouwd richting te geven aan productontwikkeling.
Methodes en leertrajecten

Onze programma's

Accelerator programma

Met het accelerator programma versnellen we innovatie door samen met medewerkers innovatief gedrag en skills te ontwikkelen, toegepast op jullie business.

Design Sprint

De design sprint is de makkelijkste manier om in 1 week je ideeën om te zetten tot een eerste prototype en deze daadwerkelijk te toetsen.

Experiment design workshop

Experiment design draait om het sturen van de business door gevalideerde learnings. Deze workshop brengt je in een halve dag up-to-speed met de basisprincipes.

Koffie?
Wil je meer weten over onze aanpak? Laat je gegevens achter en kom binnenkort langs voor een goede kop koffie!
Oops! Something went wrong while submitting the form.