Diensten

Samen werken

Ontzorgen? Dat doen we graag. Maar liever niet solo. Als bureau kunnen we veel waarde toevoegen, maar de mooiste resultaten behalen we in samenwerking met jou. Dat kan op verschillende manieren. Hieronder lees je welke.

Projecten

Of je nou op zoek bent naar een klein klantonderzoek met kwalitatieve interviews of serieus wilt experimenteren met een nieuw businessmodel. Of je nou een bescheiden prototype wilt bouwen om je onboarding te verbeteren of een nieuwe service blueprint wilt valideren. We doen het allemaal. En daarbij geven we je altijd nieuwe inzichten die we omzetten in concrete acties. Beloofd.

Ik ben om

Resourcing

Steeds meer organisaties hebben zelf een innovatieteam, customer journey experts of een productontwikkelafdeling. Wij ondersteunen deze teams met de juiste mensen op het juiste moment. Samen kijken we in welke fase jouw project zich bevindt. Welke focus je nodig hebt om te accelereren. En wie van ons daarvoor de geschikte persoon is. Het resultaat? Experiment designers of business designers die je meteen kan inzetten om jouw idee naar de volgende fase te brengen.

Ik wil een maker

Innovation management

Ben je van plan een eigen afdeling op te zetten, maar weet je niet precies hoe? Wij helpen je met het opstellen van een innovatieframework dat past bij jouw organisatie. En als je wilt, koppelen we dit ook meteen aan een innovatieplatform. Hierop hou je de voortgang bij van je team, beheer je het budget en leg je inzichten vast die je opdoet. Nog een dashboard erbij voor het management en iedereen is blij.

Klinkt goed!

Is het al tijd voor innovatie?

Doe de Innovatie Quickscan of neem direct contact met ons op

Sander Goudswaard

Partner MakerLab

+31 6 41 36 81 66sander@makerlab.nl

Contact opnemen

Bedankt voor je bericht!

We zullen proberen zo snel mogelijk te reageren.
Er ging iets mis met het versturen van het formulier