MakerLab Resourcing

De juiste maker op het juiste moment

Boek een maker
Innovation by making

Succes ontstaat wanneer een goed idee en de juiste maker samen optrekken

Iedere innovator, productontwikkelaar of procesverbeteraar kent het eeuwenoude gezegde "een prototype zegt meer dan 1000 woorden". Je kunt nog zolang met mooie plannen rondlopen, de echte doorbraak komt met tastbaar bewijs.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Ieder innovatie of productontwikkelproces doorloopt verschillende fases. En iedere fase vraagt om eigen focus en bijbehorende maak-skills.

MakerLab zorgt voor de juiste maker op het juiste moment. Samen kijken we...

- In welke fase zich jouw project bevindt
- Welke focus je nodig hebt om te accelereren
- Wie van onze makers de juiste persoon is

Het resultaat? Direct inzetbare makers om jouw idee naar de volgende fase te helpen.

Onze makers

Of ze nu een achtergrond hebben in UX design, visual design, front- en backend development, rapid-prototyping, user research, data-analyse en visualisatie.... Onze makers houden van concreet en meetbaar.

  • Experiment designers ontwikkelen jouw propositie door het doen van tastbare experimenten. Zij zetten opgedane inzichten direct om in actie.

  • Business designers toetsen de business impact van een propositie. Zij valideren de elementen t.b.v. een solide business model rondom een product, service of proces.  
Resources waar nodig

Skills die jouw idee tast- en testbaar maken

Onze medewerkers combineren niet alleen creativiteit met maak-skills, maar ook met bewezen validatieprocessen om zo waarde te creëren voor klant en bedrijf.

Betrouwbaar en eenvoudig

MakerLab werkt al sinds 2012 aan innovaties voor een diverse groep klanten. Of het nu gaat om producten, services of processen... bij MakerLab hebben we betrouwbare en ervaren specialisten in huis die direct waarde leveren in jouw team.

MakerLab resourcing werkt op basis van eenvoudige en transparante afspraken.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op.


Vandaag nog een maker inhuren?

Neem contact op!

Sander Goudswaard
Partner MakerLab
+ 31 6 41 36 81 66
sander@makerlab.nl

Eerder werk

Schiphol Living Lab

Het Living Lab is een plek die we hebben ontwikkeld waar Schiphol doorlopend experimenten uitvoert. Het eerste lab betrof het security proces waar we iteratief het proces doorlopend verbeteren.

OHRA Clixx

Een auto lenen? Veel mensen zijn bang voor gedoe in geval van schade. In een conciërge-experiment testten we of Clixx, een verzekering voor het lenen van auto’s, de oplossing kon zijn. De conclusie: ja!

Brede ervaring

Een greep uit onze klanten