Innovatie Quickscan

Is jouw organisatie in staat tot succesvolle innovatie?

Voor een geslaagde innovatie heb je veel meer nodig dan de nieuwste technologie. Wat de klant wil speelt een rol, net als economische aspecten en maakbaarheid. En ook de context is belangrijk. Denk aan governance, bedrijfscultuur en de vaardigheden binnen je team.

Advies op maat

Wil je weten hoe het met deze onderdelen gesteld is binnen jouw organisatie? En waar ruimte is voor verbetering? Vul de Innovatie Quickscan in en je krijgt van ons een een advies op maat in je inbox. Hierin staat wat er goed gaat - en wat er beter kan. Zo weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om je organisatie klaar te stomen voor succesvolle productontwikkeling.

Voor wie is de Innovatie Quickscan?

Voor iedereen die wil weten waar zijn of haar organisatie staat als het gaat om innovatie. Dus kom er maar in innovation managers, product managers, business innovation specialisten en alle andere mensen die zich bezig houden met productontwikkeling of conceptontwikkeling.

Aan de hand van een aantal stellingen kijken we hoe jouw organisatie ervoor staat. Hier ben je ongeveer 5 minuten mee bezig.