MakerLab vacatures

Gezocht: experiment designers!

Ben jij een creatieve innovator met lean kennis? Wil jij producten ontwikkelen voor een diverse klantengroep? Kom ons dan versterken als experiment designer! Makerlab is één van de meest ervaren innovatiebureaus van Nederland. We bieden je veel ruimte en vrijheid om je verder te ontwikkelen als professional en vooral te doen waar je goed in bent, ondersteund door een bijzondere groep collega’s. Allemaal mensen die jou graag verder helpen, zowel in je werk als daarbuiten.

Sluitingsdatum: 15 december

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Als experiment designer ontwikkel je producten en diensten. En daarbij is maken een kernwoord; van een website of smoke-test, tot een questionnaire en concierge-experimenten. Dat doe je voor een keur aan klanten. In de zorg, het onderwijs, het openbaar vervoer. In het verzekeringswezen en in de transport en logistiek. In de evenementenbranche en in de omroepwereld. In de sportwereld en in de human resources.

Dat klinkt goed

Wie ben jij?

Jij bent iemand die kan zeggen hoe het moet én dat ook nog eens kan (waar)maken. De creatieve, handen uit de mouwen, innovator. Je weet waar de gaps, risico’s en vragen zijn, en die kan je respectievelijk ook opvullen, verlagen en beantwoorden.

Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met het team; je klant, je collega of juist een mix van de labels binnen Makerstreet. Jij bepaalt samen welke richting jullie opgaan. Teamwork is dus essentieel.

Zeker geen harde eis, maar enige voorkeur gaat uit naar makers met vaardigheden op het gebied van:

 • Digital prototyping. Denk aan tools zoals Sketch/Figma, Mailchimp, Zapier, Bubble.io, Basis HTML/CSS kennis, Webflow, basis chatbots, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Optimize, Hotjar, Adobe Illustrator of Photoshop
 • Of visual en ux design in een innovatie context.
Dat ben ik

Wie zijn wij?

Wij zijn Makerlab. Al bijna 8 jaar hét innovatiebureau van Nederland. Een bureau met een zeer divers team van ondernemende innovators met verschillende achtergronden en vaardigheden.

Wat bieden wij?

Een plek in één van de meest ervaren innovatiebureaus van Nederland. Een plek waar jij je als professional kunt ontwikkelen. Waar je als een ondernemer mag opereren en vrij gelaten wordt om dat te doen waar je goed in bent.

Maar bovenal, en dat is het belangrijkste, een plek met bijzondere collega’s. Mensen die jouw leven een beetje leuker kunnen maken. Die er staan om jou verder te helpen en om samen met je op te trekken binnen én buiten projecten. En verder wat fijne extra’s zoals:

 • een prachtige werkplek in Amsterdam, met heel veel groen

 • een dikke Van Moof fiets

 • jaarlijkse uitjes in binnen- en buitenland

 • een telefoon met abonnement

 • een laptop

 • hele goede lunches (tostidag!)

 • nog betere koffie

 • gezonde en minder gezonde snacks

Wat kun je verwachten als je solliciteert?

 1. Een intakegesprek met lead experiment designer Hakki.
 2. Een kennismaking met Sander, onze eindbaas.
 3. Een mogelijkheid om met een van de andere experiment designers te praten over de dagelijkse gang van zaken in het leven en werken bij Makerlab.
 4. Een voorstel, tekenen en starten maar!

Interesse? Laat je horen via onderstaand formulier of stuur een mail naar Sander (sluitingsdatum 15 december)

Sander Goudswaard

Partner Makerlab

+31 6 41 36 81 66sander@makerlab.nl

Sollicitatie formulier

Bedankt voor je bericht!

We zullen proberen zo snel mogelijk te reageren.
Er ging iets mis met het versturen van het formulier