Gezocht: Experiment Designers

Kom jij ons team versterken? MakerLab is op zoek naar gedreven Experiment Designers!

Wij zijn Makerlab en we zoeken Experiment Designers.

Voor ons snel groeiende team zoeken wij een digitale alleskunner!

Jij weet dat termen als lean product development, problem-solution fit en value proposition niets betekenen zonder deze eerst concreet te maken voor échte mensen als oplossing voor échte problemen.

Jij begrijpt dat je door klantvalidatie, live experimenten en prototypes, zowel in de digitale en als de fysieke wereld, learnings creëert om samen met onze opdrachtgevers de juiste keuzes te maken in het ontwikkelen van een product voor de juiste doelgroep.

Je beschikt over de skills om deze experimenten zelf te ontwikkelen en uit te voeren. Door je analytisch vermogen en nuchtere kijk op de veranderende wereld, zie je volop mogelijkheden in nieuwe technologieën en die inspiratie weet je over te brengen in je werk. Daarnaast ben je bekend met de wereld van growthhacking. Niet de hippe term, maar wat het betekent: kennis van analytics, online marketing, conversie optimalisatie en go-to-market strategie. Met deze skills vorm je de kern van het team dat onze klanten helpt product innovaties te realiseren.

Kortom, je kan dingen maken.

Wie zijn wij?

Wij zijn makers. De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om ons geloof en kunde wat betreft klantgericht innoveren naar de markt te brengen. ABN AMRO, Consumentenbond, PhoneHouse, KPN, Sanoma media, ANWB, Essent en OHRA zijn bedrijven die ons nu weten te vinden. Maar bovenal zijn we ondernemers, altijd bezig om onszelf te ontwikkelen en relevant te blijven, uiteraard gecombineerd met de nodige humor!Check How we work voor meer informatie.

Stuur jouw CV en motivatie naar Roderick en overtuig hem jou te bellen!